Hij heeft Karvan Cévitam

Karvan Cévitam. Wat is dat eigenlijk voor een naam? Het klinkt als een mislukte caravan of een enge ziekte. Heeft hij Karvan Cévitam..? Ow, wat erg.

Niettemin heb ik jarenlang plezierig mijn dorst gelest met Karvan Cévitam sinaasappel limonadesiroop. Prima als non-alcoholisch drankje en als je de verpakking mag geloven komt er ook nog wat vitamine C mee naar binnen.

Totdat ik onlangs een blik siroop met een aanzienlijk kleinere inhoud tegenkwam in de supermarkt. Voor dezelfde prijs. Lekker dan. Wat denken jullie bij Karvan Cévitam? ‘De consument is toch gek, die heeft niks in de gaten’? Echt jammer. Maak je limonade desnoods duurder maar gebruik niet van dit soort geniepige oplossingen. En doe vooral niet mee in de inflatiegekte die bedrijven elkaar aanpraten. Zieligdoenerij die funest is voor de economie. ‘O jee, de energieprijzen stijgen: nu moeten wij onze producten hoger prijzen anders maken we niet genoeg winst.’ Of welk slap excuus jullie ook hebben bedacht in de bestuurskamer om dit staaltje van consumentenmisleiding te rechtvaardigen.

Hoe het ook zij: dit vind ik van Karvan Cévitam een lage streek. Uit boosheid ben ik een tijdje geleden uitgeweken naar een alternatief product. Van de Jumbo. En wat denk je? Heerlijk..! En in een lekker grote verpakking zodat je niet om de dag naar de supermarkt hoeft. Ik verraad niet welk product want dat gun ik de directie niet. Veel succes met jullie veel te dure siroopjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *